Over FAME

Dit is FAME

FAME (Fontys Alumni Marketing Eindhoven) is hét netwerk van en voor oud studenten van de hogeschool voor Marketing en Management te Eindhoven. De in 2004 opgerichte alumnistichting heeft meer dan 800 leden; professionals die werkzaam zijn in verschillende vakgebieden bij verschillend bedrijven. Denk aan mensen die een Universitaire vervolgstudie doen, Young Professionals in hun 1e, 2e of 3e baan, ondernemers, marketeers, sales managers en  projectmanagers.

Vanuit FAME organiseren we diverse events per jaar. Onze events staan in het teken van inspireren, leren en netwerken, met de nodige aandacht voor ontspanning. Een gave spreker, een leerzame workshop of een discussiepanel met ondernemers, slechts een greep uit onze afgelopen evenementen. FAME is een alumnistichting waarbij je in een relaxte sfeer kunt netwerken en contact kunt houden met je studiegenoten. Meld je aan als lid en je ontvangt vanzelf de uitnodiging voor ons volgende event. 

Het bestuur van FAME bestaat uit voorzitter Wim van Dooren, secretaris Romy Manders, penningmeester en commissie vrienden van FAME Erik van de Wijdeven, commissie events Maud van Drie en Mijntje Hendriks, commissie career & onderwijs Geert van Seeters en commissie community Jordy Versteeg.