FAME (Fontys Alumni Marketing Eindhoven) is hét netwerk van, en voor, oud studenten van de hogeschool voor Marketing en Management te Eindhoven. De in 2004 opgerichte alumnistichting bevat meer dan 800 professionals die werkzaam zijn in verschillende vakgebieden. Denk aan mensen die een Universitaire vervolgstudie doen, Young Professionals in hun 1e, 2e of 3e baan, ondernemers, marketeers, sales managers en  projectmanagers.

 • Afgestudeerd CE in 2010. Online Marketeer en eigenaar van online marketingbureau Pine Online

  Laurine Simkens
  Commissie Community
 • Afgestudeerd CE in 2010. Founder, DJ & Producer bij RUGGED

  Jurrie Jaspers
  Commissie Events
 • Afgestudeerd CE Leisure Management in 2010. Brands & Event manager, mede-eigenaar bij LastBlast Show Creations

  Bart de Ridder
  Commissie Events
 • Afgestudeerd CE in 2009. Marketing & Communicatie adviseur bij FHMM

  Marjolein Muurling
  Commissie Community
 • Afgestudeerd CE in 1994. Auteur, Docent & Lectoraatslid bij FHMM.

  Geert van Seeters
  Commissie Career & Onderwijs
 • Afgestudeerd CE in 2016. Docent bij FHMM.

  Wim van Dooren
  Voorzitter & penningmeester

NETWERK, KENNIS & INSPIRATIE

FAME streeft ernaar studenten en afgestudeerden op een energieke en motiverende wijze in contact te brengen met bedrijven, zodat zij elkaars belangen kunnen dienen.

Het levendig houden van de “netwerk vijver” waarin de drie groepen: alumni, bedrijven en huidige Marketing Management studenten samenkomen is de voornaamste doelstelling van FAME. De nadruk ligt op het faciliteren van netwerkmogelijkheden zodat gemotiveerde studerende en reeds afgestudeerde FHMM studenten in aanraking komen met interessante bedrijven en organisaties en vice versa.

Daarbij heeft FAME om in contact te blijven met ander Marketing Management-alumni een professionele Facebook pagina en een Linkedin groep. Hierdoor kunnen onze alumni waar ook ter wereld met elkaar in contact blijven, in elk stadium van zijn of haar carrière, via deze uitstekende platformen voor het onderhouden en uitbreiden van zakelijke contacten. Al met al een mega-interessant netwerk dat kansen creëert en deuren opent. Belangrijk, want alumnus van Fontys Marketing en Management bent u uw leven lang!

Deze activiteiten kunnen alleen worden verwezenlijkt met de aanwezigheid van een gemotiveerd bestuur, en dat hebben we! Met een team van gemotiveerde leden wordt FAME gedreven. Het bestuur, onder leiding van onze voorzitter Laurine Simkens, bestaat daarnaast uit Jurrie Jaspers en Bart de Riddder  (commissie Events), Laurine Simkens en Marjolein Muurling (commissie Community) en Geert van Seeters (Commissie Career & Onderwijs). Het bestuur voorziet een actieve rol in het creëren van draagvlak, professionalisering en continuïteit.