Vacatures

Vacature: Salesmanager bij Breedband Helmond

Breedband Helmond groeit! Om deze groei kracht bij te zetten zijn we op zoek naar jou! Een daadkrachtige salestopper die energie haalt uit het verkoop vak. Wil jij zelfstandig bepalen hoe jij met je salescollega’s commerciële doelstellingen behaalt? Lees dan snel verder.

Wat ga jij doen?
Meerdere keren per jaar zijn er vraagbundeling projecten waarbij bewoners van een Helmondse wijk zich kunnen inschrijven voor glasvezel internet, TV en telefonie diensten. Dit is de uitgelezen mogelijkheid om bewoners enthousiast te maken voor een abonnement van Breedband Helmond.

Hoe ga jij dit doen?
Je gaat proactief op zoek naar mogelijkheden en kansen om nieuwe klanten aan te trekken. Jij bepaalt welke middelen je nodig hebt om succesvol je functie uit te oefenen.
Ga je klanten telefonisch benaderen? Ga je ze persoonlijk benaderen door deur-aan-deur verkoop? Of ga je op centrale plekken in de wijk staan waar de bewoners dagelijks komen?
Het is aan jou om te bepalen welke aanpak jij met je salesteam gaat kiezen. Je salesdoelstelling verlies je hierbij niet uit het oog.

Je wordt ondersteund door de marketingafdeling die naast de reguliere campagnes de salescampagnes volop kan promoten.
Kortom: een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid en eigen inbreng. Jij bent in de lead en coördineert de salesafdeling. Help jij Breedband Helmond verder groeien?

Functie eisen
  • Mbo werk/denkniveau en minimaal 2 jaar ervaring in een sales functie;
  • Verkoopervaring is een vereiste;
  • Je bent commercieel, creatief en communicatief zeer vaardig;
  • Je hebt een hoog energieniveau en bent mega enthousiast;
  • Enige affiniteit met techniek en telecom zou geweldig zijn;
  • Potentiële klanten zijn het best te bereiken buiten kantoortijden. Dit vereist van jou de bereidheid om op wisselende tijden te werken, waaronder avonden en zaterdagen.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie binnen een snelgroeiende Helmondse organisatie. Voor jou betekent dit weinig reistijd! Alle activiteiten organiseer je in Helmond. Je werkt met jonge energieke collega’s met korte lijnen, creatieve ideeën en veel eigen verantwoordelijkheid. Naast een fantastische werksfeer bieden wij:
  • Een arbeidsovereenkomst, zowel 32, 36 als 40 uur per week mogelijk;
  • Een goed basissalaris, aangevuld met een gezonde beloning voor te behalen targets;
  • 26 vakantiedagen;
  • Een collectieve ziektekostenverzekering.

Interessant?
Spreekt bovenstaande functie je aan? Reageer dan snel en overtuig ons met jouw cv en motivatie. Je sollicitatie kun je richten aan Linda van den Berkmortel, via L.vandenberkmortel@breedbandhelmond.nl.

Over Breedband Helmond
Breedband Helmond is een dochteronderneming van e-Quest. Breedband Helmond is een lokale glasvezelaanbieder met hoogwaardige diensten. Ons motto is “Altijd Online” en onze hele dienstverlening is ingericht om een topkwaliteit te leveren. Naast hoogwaardige diensten als Internet, TV en telefonie leveren we ook hoogwaardige service aan de consument.

Author