Als accountmanager streef je ernaar om samen met de klant de meeste duurzame stazak te ontwikkelen en leveren. Wil jij de klantwens vertalen in de perfecte stazak, passend bij het product en afvulproces? Maak jij graag ruimte voor oprechte aandacht? Dan zoeken wij jou!

De functie:

 1.  Jouw eigen klanten beheren.
  Je toont oprechte aandacht aan je klant, brengt offertes uit en begeleidt orders. Je geeft proactief advies over duurzame verpakkingsmogelijkheden en beantwoordt vragen.
 2. Ondersteunen van nieuwe leads.
 3. Technisch expert.
  kennis en leer je met klanten meedenken als professional.
 4. Teamplayer.
  Samen met het team bedenk je acties om klanten te werven, ben je aanwezig op verpakkingsbeurzen en spar je over de beste oplossingen. Samen zijn we sterk.

Functie eisen:

 • HBO diploma vereist – bij voorkeur richting economie/dienstverlenend
 • Tot 6 jaar relevante werkervaring, recent afgestudeerden zijn ook welkom!
 • Perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift  Je voelt je lekker in een sales omgeving waarin de klant centraal staat
 • Zelfstandige, accurate werkhouding met een optimistische glimlach

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende functie bij een dynamisch internationaal groeibedrijf.
 • Een marktconform salaris met reiskostenvergoeding, laptop en zakelijke telefoon.
 • 25 vakantiedagen, vrijheid in tijdsindeling en mogelijkheid om thuis te werken.
 • Een moderne werkplek in een recent vernieuwd kantoor met geweldige collega’s.
 • Actieve begeleiding en coaching, we nemen je mee in het technische proces van onze verpakkingen en onze manier van commercieel partnerschap met klanten.

Wie zijn wij?
DeeDee is een eigenwijs familiebedrijf actief in de nichemarkt van stazakken. Met een energiek team ontwikkelen en leveren we diverse soorten stazakken binnen de Nederlandse en Europese markt (zoals de HAK bonenzak). Onze partners in China verzorgen de productie, de ontwikkeling samen met de klant doen wij als specialisten vanuit ons kantoor in Nederweert.

Je komt terecht in een hecht team met een informele sfeer van gelijkwaardigheid. We vinden oprechte aandacht voor elkaar meer dan belangrijk. We houden van humor, gezelligheid en zijn heel erg goed in elkaar uitdagen tijdens onze interne pingpong competities!

Enthousiast?
Ben jij die enthousiaste schoolverlater of die energieke commerçant op zoek naar een tweede baan? Houd je van verkopen zonder harde koude acquisitie en met oog voor de klant? En wil je met ons team iedere dag werken aan meer duurzame verpakkingen? Dan is dit jouw baan! Stuur je CV met motivatie naar Fleur (fleur@deedee.nl). Voor vragen of informatie over de vacature kun je ook met haar contact opnemen via telefoonnummer 0495 – 54 29 07.