Rooskens Group is de werkgever van nu én de toekomst. Als freight forwarder zijn we hard aan de weg aan het timmeren om uit te groeien tot een van de grootste spelers in de markt. Dit doen wij op onze eigen manier; door de klant, de kwaliteit en onze medewerkers centraal te stellen. Bij Rooskens Group streven wij er samen naar om onszelf te blijven uitdagen en te ontwikkelen. Het doel is dan ook om ieder jaar te blijven groeien, waarbij onze medewerkers een onmisbaar element zijn. Middels diverse ontwikkelingsmogelijkheden en de modernste softwaretoepassingen werken wij met onze medewerkers toe naar continue verbetering van onze dienstverlening en onze persoonlijke vaardigheden.

Het team van Rooskens Group bestaat uit goed opgeleide en ervaren specialisten, die met snelle korte lijnen en een persoonlijke service garant staan voor kostenbesparende totaaloplossingen in de logistiek. Voor onze afdeling Sales zoeken wij een:

Inside Sales Specialist (32-40 uur)

Zet jij je commerciële talenten in om ons te helpen bij het realiseren van onze groeidoelstellingen? Wij bieden je de kans om je verder te ontwikkelen!

Een greep uit je werkzaamheden
Als Inside Sales Specialist beheer je je eigen klantportfolio. Je bouwt relaties op en onderhoudt actief contact met hen. Je signaleert kansen om deze relaties verder uit te breiden of te verdiepen met als doel omzetvergroting. Daarnaast benader je proactief bedrijven die nog geen klant bij ons zijn. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen achterhaal je waar onze diensten aansluiten bij de behoefte van deze potentiële klanten. Deze informatie zet je om in een offerte, waarbij je zorgt voor een goede follow-up. Salesforce helpt je hierbij. Ook monitor je het klantgedrag en de omzet via Salesforce. Daarnaast genereer je kwalitatieve leads en maak je afspraken voor accountmanagers.

Waar ga je werken
Rooskens Group is een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de logistiek. Collegialiteit, informeel, korte lijntjes, jezelf ontwikkelen, continuïteit en focus op kwaliteit zijn enkele kernwoorden die onze cultuur beschrijven. We spreken elkaar aan en we maken samen afspraken. We dagen elkaar graag uit; onze medewerkers maken namelijk het verschil, daarom investeren we in opleidingen en trainingen. We hebben mooie groeidoelstellingen voor de toekomst, waardoor er ook voor onze medewerkers interessante doorgroeimogelijkheden zijn.

Hier herken je jezelf in
We vinden het vooral belangrijk dat je past in het team en bij ons bedrijf. Omdat je veel contact hebt met klanten, heb je een prima beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal. Beheers je een van deze talen niet voldoende? Geen probleem, dan kijken we samen hoe we je kennis bij kunnen spijkeren. Natuurlijk ben je communicatief vaardig, toon je initiatief en zie je commerciële kansen. Je zet graag een extra stapje om je klant tevreden te stellen en bent een echte spin in het web die in een hectische omgeving overzicht houdt. Kennis van de logistiek is geen pré, mits je er voor openstaat om nieuwe dingen te leren: we hebben een afgestemd inwerktraject waarin je begeleid wordt door een ervaren buddy.

Wij bieden
Een professionele werkomgeving waarin ondernemerschap, ontwikkeling en vooruitgang voorop staan. Dit wordt ondersteund met:
• Een vast salaris en een maandelijkse bonusregeling.
• Een informele en enthousiaste werksfeer, met borrels en leuke teamactiviteiten.
• 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om deze bij te kopen.
• Trainingen en opleidingen.
• Pensioenregeling en reiskostenvergoeding (>15 km).
• Korting op je sportabonnement, een fietsregeling, korting bij CZ en vers fruit.

Reageren
Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf in bovenstaand profiel, dan zijn wij heel benieuwd naar jouw sollicitatie. Stuur deze naar werkenbij@rooskensgroup.com t.a.v.Marloes Rooskens. Heb je vragen over deze vacature, dan kun je natuurlijk ook bellen: 0475 519 286.
Meer informatie over ons bedrijf vind je op onze website: www.rooskensgroup.com

Rooskens Group is een logistiek professionele en onafhankelijke marktspeler actief op alle gebieden van internationaal wegvervoer van en tussen alle West- en Oost-Europese landen, wereldwijd Air & Ocean, railvervoer, bedrijfsverhuizingen, projects & consultancy.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.