Als Jr medewerker planning bij MediCorps ben je e schakel tussen klanten, verpleegkundigen en de collega’s van MediCorps.

MediCorps is een medische dienstverlener die met zijn landelijk netwerk bedrijven, kantoren en scholen openhoudt door op Covid-19 te testen. Verpleegkundigen nemen COVID-19 testen af. Dit kan plaatsvinden op het bedrijf of bij een medewerker aan huis. MediCorps werkt met de sneltest van Abbott en PCR testen van diverse laboratoria.

Als medewerker planning bij MediCorps ben je de schakel tussen klanten, verpleegkundigen en de collega’s van MediCorps. Je regelt het totale proces: van aanvraag van de klant tot plaatsen van verpleegkundigen bij bedrijf of aan huis om te testen. Je informeert een positieve persoon over protocol, informeert over verschillen in testen en adviseert. Je bewaakt de processen van verpleegkundigen en zorgt voor tevreden klanten. Tevens is je administratie altijd op orde. Je bent proactief, hebt probleemoplossend vermogen en houdt van verantwoordelijkheid nemen. Je legt makkelijk contact met mensen en schakelt snel. Fouten maken mag, zolang je er maar van leert. Kortom: het is een veelzijdige functie waarbij je organisatorisch, administratief en op planningsvaardigheden kan laten zien wat je in huis hebt. Werken bij MediCorps betekent dat je net als je collega’s bijdraagt aan het succes van een snelgroeiend bedrijf.

Benefits

  • Een hecht team met een goede mentaliteit;
  • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid binnen de functie;
  • Goede arbeidsvoorwaarden (salaris tussen € 2.000- € 2.300);
  • Open, eerlijk, humoristisch en no-nonsense cultuur.

Bij ons kom je in een dynamisch, hectisch bedrijf maar in een team waarbij klantgericht, samenwerken, flexibiliteit en ontwikkelingen rondom corona centraal staat. Snel kunnen schakelen, nauwkeurig werken en onder hoge druk presteren is een must. Opdrachtgevers dienen keer op keer te worden voorzien van waardevolle adviezen. Bereikbaarheid en flexibel inzetbaar in het weekend is een onderdeel van deze functie. De werksfeer kan omschreven worden als open, eerlijk, humoristisch en no-nonsense.

Bouwstenen voor succes

  • Minimaal mbo+ denkniveau of hbo-denkniveau met (korte) werkervaring / relevante stage;
  • Contract 20 – 40 uur; deze uren kunnen flexibel ingepland worden van 07.00-20.00 uur. incidenteel het weekend 10.00-16.00 uur.

Wij bieden…
Een gezellig en jong team, in een dynamische functie en omgeving. Iedere week een gezamenlijke lunch. Na een intensieve inwerkperiode, krijg je veel zelfstandigheid en vele kansen.
Het salaris is marktconform en deels gebaseerd op je succes: de inbreng van nieuwe klanten bepaalt dat. 

Voor meer info neem contact op met MediCorps + 31 (0)85 067 00 00 of stuur je cv met korte motivatie aan t.coolen@medicorps.nl.