Heb jij het in je om het imago en de kracht van DeeDee over te brengen via onze online- en offline marketingkanalen en bruis je van de energie en creativiteit? Dan zoeken wij jou!

De functie:
1. Website- en webshopbeheer
Jij bent volledig verantwoordelijk voor de website én webshop, deze onderhoud en optimaliseer je continue. Je schrijft en plaatst nieuwsitems, maakt landingspagina’s en beheert alle benodigde wijzigingen zoals bijvoorbeeld het toevoegen van jezelf als nieuwe medewerker. Kortom, jij bent degene die zorgt voor de SEO optimalisatie!

2. Online marketing (o.a. social media, Google Analytics en Google Ads)
De online marketing van DeeDee is een breed begrip. Je analyseert Google Analytics en Google Ads om te kijken waar er verbetermogelijkheden zijn en waarvoor we een nieuwe campagne willen creëren. Daarnaast maak jij onze maandelijkse nieuwsbrieven, de berichten voor LinkedIn én natuurlijk de gaafste afbeeldingen die daarbij horen.

3. Beurzen en evenementen
De uitstraling van ons imago vindt natuurlijk ook plaats op beurzen en evenementen en de organisatie daarvan is helemaal aan jou.

4. Nog veel meer leuks!
DeeDee doet nog veel meer leuke marketing! Denk aan onze huisstijl items zoals flyers en visitekaartjes maar ook ludieke klanten acties én jouw gave nieuwe ideeën!

Functie eisen:
HBO diploma vereist – bij voorkeur richting marketing en ervaring met Photoshop
Tot 6 jaar relevante werkervaring, recent afgestudeerden zijn ook welkom!
Perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
Zelfstandige, accurate werkhouding met een optimistische glimlach
Creatief in woord en beeldvorming, je schrijft graag en hebt er talent voor

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie bij een dynamisch internationaal groeibedrijf.
Een marktconform salaris met reiskostenvergoeding, laptop en zakelijke telefoon.
25 vakantiedagen, vrijheid in tijdsindeling en mogelijkheid om thuis te werken.
Een moderne werkplek in een recent vernieuwd kantoor met geweldige collega’s.
Actieve begeleiding en coaching, we nemen je mee in het proces van onze marketing.

Wie zijn wij?
DeeDee is een eigenwijs familiebedrijf actief in de nichemarkt van stazakken. Met een energiek team ontwikkelen en leveren we diverse soorten stazakken binnen de Nederlandse en Europese markt (zoals de HAK bonenzak). Onze partners in China verzorgen de productie, de ontwikkeling samen met de klant doen wij als specialisten vanuit ons kantoor in Nederweert.
Je komt terecht in een hecht team met een informele sfeer van gelijkwaardigheid. We vinden oprechte aandacht voor elkaar meer dan belangrijk. We houden van humor, gezelligheid en zijn heel erg goed in elkaar uitdagen tijdens onze interne pingpong competities!

Enthousiast?
Ben jij die enthousiaste schoolverlater of die energieke marketeer op zoek naar een tweede baan? Houd je van creatief schrijven en ontwerpen voor een eigenwijs bedrijf? En wil je met ons team iedere dag ons imago duurzaam uitdragen? Dan is dit jouw baan!
Stuur je CV met motivatie naar Fleur (fleur@deedee.nl). Voor vragen of informatie over de vacature kun je ook met haar contact opnemen via telefoonnummer 0495 – 54 29 07.