BooQi Media Solutions is een internationaal marketingbureau, gespecialiseerd in compact media met jonge, ambitieuze, energieke en ondernemende mensen. We zijn sinds 2008 elke dag gepassioneerd bezig om ons doel te bereiken: marktleider in de Compact Media industrie in Europa te zijn. Wij helpen onze klanten met hun marketing gerelateerde uitdagingen. Partnership, Passion & Professionalism staan hierin centraal. Wij zijn met name actief in Europa: Benelux, Frankrijk, Duitsland, UK, Ierland en Spanje. Verder is ‘the world our oyster’!

Jouw Sales Management Traineeship
De basis van jouw sales management traineeship bij BooQi is “veel leren, begeleiding, verantwoordelijkheid en nóg meer verkopen”.
Je wordt opgeleid tot sales management expert. In de eerste maand wordt het fundament van het vak gelegd door een diversiteit aan trainingen. Want niet alleen sales, maar ook marketing, leadership, persoonlijke effectiviteit en werken met managementtools bepalen jouw succes.

Zodra jij je kennis met betrekking tot het BooQi concept weet over te brengen op anderen, ga je de potentiële klanten benaderen. Startend met telefonische acquisitie en opvolging doe je ervaring op in het kort en krachtig overbrengen van het marketingconcept van BooQi en bouw je aan je zelfvertrouwen als salesexpert van BooQi.

In korte tijd ontwikkel je jouw eigen salesvaardigheden en word je klaargestoomd om samen met een ervaren accountmanager klanten te bezoeken. De volgende stap is om geheel zelfstandig je eigen klanten te acquireren en te managen met uiteindelijke doel het overbrengen van deze kennis en ervaring op anderen.

De BooQi cultuur
Ondersteuning krijg je uiteraard van al je collega’s. Je maakt namelijk direct onderdeel uit van het internationale sales team en werkt vanuit ons kantoor te Zaltbommel. Onze cultuur? Wij kennen geen 9 tot 5 mentaliteit maar weten van aanpakken. Daartegenover staat veel leren, teamspirit én fun op de werkvloer. Successen worden gevierd. Goed gevierd! Kortom: ‘Work hard, play hard!’

Jouw profiel
Je bent sociaal, legt makkelijk contact en zoekt een functie waarin je jouw sociale talent combineert met een sterke commerciële drive en resultaat boekt. Je bent leergierig en wordt hongerig van targets. Daarnaast ben je een doorzetter en oplossingsgericht, competenties die je nodig zult hebben in je functie als Sales Management Trainee om de uitdaging van het ondernemerschap die deze functie van je vraagt aan te gaan.

Zijn wij een match? Let’s BooQi!
Heb je vragen? Neem contact op met Angela Janssen via angelaj@booqi.com of +31 6 125 822 22.

Link naar vacature: https://booqi.recruitee.com/o/marketing-sales-management-traineeship.