Dit is wat jij gaat doen
Als Recruitment Consultant maak je deel uit van ons commerciële team in Eindhoven. De schaarste onder de vakspecialisten schrikt jou niet af, sterker nog: het activeert en triggert jou om aan de slag te gaan! Als creatieve en doortastende verbinder haal jij alles uit de kast om de juiste vakspecialist te vinden en langdurig te verbinden aan Lybrae. Je werkt daarbij in een hecht team op onze gezellige vestiging in Eindhoven. Klinkt goed, toch? Lees snel verder!

Je ontwikkelt je tot dé specialist binnen een of meer van de volgende specialismes: bouwkunde, ruimtelijke ontwikkeling, civiele techniek, milieu en bestuursrecht. Je voert persoonlijke kennismakingsgesprekken waarbij je (potentiële) adviseurs goed leert kennen en daardoor op de hoogte bent van zijn/haar persoonlijke ontwikkeling en ambities. Een ander belangrijk onderdeel van jouw functie is campus recruitment. Hiervoor bouw je actief een sterk (online en offline) netwerk op. Uiteraard bezoek je ook diverse evenementen en netwerkbijeenkomsten om op de hoogte te zijn van de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

Jouw talenten
Je hebt een sterk inlevend vermogen en bent geïnteresseerd in mensen evenals hun specialisme waarin ze werkzaam zijn. Jouw doelgroep bestaat uit vakspecialisten die enorm gedreven zijn en kennis en ervaring graag met je delen. Dit maakt het werk uitdagend en leuk en stelt jou in staat om de juiste medewerkers aan te trekken. Herken jij jezelf hierin? Dan geloven wij dat deze vacature ontzettend goed bij jou aansluit, zeker in combinatie met de volgende criteria:
• Je onlangs bent afgestudeerd en een commerciële hbo (bachelor) opleiding hebt afgerond;
• Je bij voorkeur over commerciële (stage)ervaring beschikt, bijvoorbeeld in de arbeidsbemiddeling;
• Je enorm gedreven bent en beschikt over overtuigingskracht, doorzettingsvermogen en een resultaatgerichte instelling. Jouw eagerness en drive is voor ons belangrijker dan werkervaring!

Wil jij dit ook?
Je doet dit uiteraard niet alleen. Samenwerken is voor ons dé manier waarop we werken. Lybrae gaat jou uitdagen en stimuleren om het beste uit jezelf en anderen te halen.

Je krijgt van ons een uitgebreid training on the job traject en een eigen (interne) coach waardoor jij je verder kunt ontwikkelen op het vlak van headhunting en recruitment.

Als jij de ambitie hebt om je op termijn te ontwikkelen richting de functie van Accountmanager, behoort dit zeker tot de mogelijkheden!

Je kunt bij ons (o.b.v. een 40-urige werkweek) rekenen op:
• Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris tussen de € 2.000,- en € 5.000,- (afhankelijk van ervaring), een bonusregeling, een uitgebreide pensioenregeling en employee benefits;
• Het stimuleren van jouw persoonlijke ontwikkeling door o.a. coaching on the job, kennissessies, trainingen en opleidingen, afgestemd op jouw behoefte;
• Een werkomgeving waarin onze kernwaarden: plezier maken, willen winnen, vrijheid en betrokkenheid hoog in het vaandel staan;
• Een enthousiast en hecht team van andere professionals binnen dezelfde expertise, waarmee je ervaringen, kennis en bovendien ook gezelligheid deelt;
• Evenementen en teamuitjes die in het teken staan van elkaar nog beter leren kennen, ontspannen, genieten en kennis delen.

Soliciteren
Als je vragen hebt over de inhoud van de vacature of de procedure, kan je die stellen aan Evelyn Riley, Corporate recruiter. Evelyn is bereikbaar via e.riley@lybrae.nl of 06-14765346 (telefonisch of via WhatsApp).

Lijkt het jou leuk om je sollicitatie toe te lichten met een video? Stuur dan, naast jouw CV, een videomotivatie van maximaal 2 minuten naar Evelyn Riley via 06-14765346 en vertel waarom jij onze nieuwe collega wil worden!

Over Lybrae
Lybrae is een projectconsultancy- en adviesbureau met specialistische kennis binnen het fysieke- en bestuursrechtelijke domein. Al 19 jaar ontzorgen wij (semi) overheden met projectdetachering, advies en opleidingen. Dit doen we samen met ruim 250 collega’s die dagelijks het verschil maken binnen de specialismes bouw, milieu, civiele techniek, ruimtelijke ontwikkeling en bestuursrecht. Zo ontzorgen we al ruim 100 opdrachtgevers door heel Nederland. We hechten veel waarde aan het begeleiden en ontwikkelen van onze leading brains in hun carrière. Via onze eigen Lybrae Academy volgen onze professionals opleidingen, trainingen en masterclasses om alles uit hun carrière te halen. Het is namelijk onze missie om professionals langdurig met betrokkenheid, trots en plezier aan onze organisatie te binden.