Solmar is een dynamische reisorganisatie, gespecialiseerd in de bestemming Spanje met zowel bus-, vlieg- als eigen vervoersreizen. Door onze jarenlange ervaring en passie voor reizen, zijn wij in staat om voor onze klanten een geweldige vakantie te organiseren. Niet voor niets hebben onze klanten Solmar met een 9,3 gewaardeerd tijdens de Zoover Awards. Solmar heeft een vast team van circa 18 medewerkers die op het hoofdkantoor in Maarheeze hun passie en enthousiasme voor reizen delen. Voor onze website optimalisatie zijn wij op zoek naar een gedreven SEO specialist voor 32-39 uur per week.

Als SEO Specialist bij Solmar probeer je er op verschillende manieren voor te zorgen dat onze website zo hoog mogelijk wordt weergegeven in de resultaten bij een specifieke zoekopdracht. Je bent volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van SEO. Je weet het kaf van het koren te scheiden in alle SEO trends en draagt zorg voor de implementatie van de beste oplossingen op onze website. Je schrijft de beste content en streeft ernaar de hoogste positie te behalen op Google.

 

Werkzaamheden

 • Optimaliseren van de website en online campagnes
 • Je (her)schrijft content voor de SEO landingspagina’s en verbetert de SEO-posities door het optimaliseren van content en techniek.
 • Je plaatst (of update) content in het CMS en maakt landingspagina’s voor campagnes
 • Je ondersteunt bij het uitvoeren van A/B testen voor gebruikers- en conversieoptimalisatie
 • Uitvoeren van linkbuilding activiteiten. Je zoekt naar mogelijkheden en legt zelf
 • Je werkt nauw samen met onze Content specialist.

Functie eisen

 • HBO werk- en denkniveau met een afgeronde relevante opleiding in bijvoorbeeld Marketing of ICT
 • Je hebt veel kennis en ervaring met de beste SEO tools. Je adviseert ons ook in het gebruik van deze tools
 • Je beschikt over de benodigde ICT skills: Je hebt kennis van HTML. Vanzelfsprekend heb je ervaring met Google Analytics en Search Console. Ervaring met WordPress en Elementor is een pré.
 • Je bent sterk communicatief vaardig en beschikt over analytisch vermogen
 • Met jouw commerciële instelling ben je tegelijk creatief en initiatiefrijk.

Wij bieden
Het betreft een nieuwe functie, waarbij je alle mogelijkheden en vrijheid hebt om deze rol naar goed eigen inzicht in te kleden. We bieden een passend salaris afhankelijk van ervaring  en goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao voor Reiswerk. Na al dat harde werken toe aan vakantie? Dan krijg je natuurlijk een mooie korting op alle reizen die wij aanbieden.

Interesse?
Stuur dan jouw sollicitatie uiterlijk 01 maart naar kim@solmar.nl ter attentie van Kim Wessels. Ook voor inhoudelijke vragen kun je bij haar terecht.

 

Solmar.nl

Den Engelsman 2a

6026 RB  Maarheeze

Telnr. 0495 588 740