Het bedrijf
Van den Elzen caravans en recreatie heeft aandacht voor de klant en staat klaar met een goed advies. Dit dragen wij, een enthousiast en vakkundig team van dertig mensen, uit naar onze klanten. Wij helpen ze bij het maken van de juiste keuze, zodat zij maximaal plezier beleven van hun aankoop. In onze showroom adviseren wij klanten met veel enthousiasme over de verschillende caravans, movers, fietsendragers, airconditioners, voortenten, luifels, schotels en nog veel meer.

Hiervoor zijn wij op zoek naar mensen met een goede drive, die met net zoveel enthousiasme klanten willen adviseren en helpen. We bieden een open sfeer en cultuur, waarbij de tevredenheid van onze klanten én eigen mensen voorop staat.

De functie
In deze uitdagende en veelzijdige verkoopfunctie word je, binnen een jong en enthousiast team, mede verantwoordelijk voor de totale advisering en verkoop van nieuwe en gebruikte caravans en bijbehorende artikelen vanuit de showroom. Je adviseert klanten van A tot Z over mogelijkheden op het gebied van kamperen. Als verkoopadviseur werk je nauw samen met de mede verkoopadviseurs, maar ook met de andere afdelingen zoals de werkplaats en financiën. Bij de functie horen de volgende werkzaamheden:
– Je stelt offertes en koopovereenkomsten op voor klanten
– Je verwerkt koopovereenkomsten
– Je bent de eerste contactpersoon voor klanten
– Je verzorgt de mail omtrent de verkoop
– Je hebt de mogelijkheid om de verkoopprocessen te optimaliseren en verbeteren
– Je bent medeverantwoordelijk voor de online marketing van de caravans
– Je verricht overige werkzaamheden met betrekking tot verkoop caravans en accessoires

Wie ben jij?
Een functie voor iemand met verkooptalent en ambitie. Je kunt goed in teamverband kan werken, maar maakt ook zelfstandig het verschil. Tevens ben je stressbestendig en leergierig. Je beschikt over een HBO denk-/werkniveau, bent enthousiast, technisch onderlegd, commercieel en flexibel. Bovendien ben je een prettige collega met een klantgerichte instelling.

Wat bieden wij?
– Een werkplek in een dynamische omgeving met constant nieuwe uitdagingen
– 25 vakantiedagen
– Een marktconform salaris
– Ontwikkelmogelijkheden zowel op zakelijk als persoonlijk gebied
– Een kans om samen met ons toonaangevend te zijn in de kampeerbranche

Word jij enthousiast van deze vacature? Mail dan jouw motivatiebrief en CV naar annet@vdelzencaravans.nl.